ActiveKey-toetsenborden

  25-10-2017

Wanneer u een medisch toetsenbord kiest, moet de eerste prioriteit reinheid zijn. Het vermogen om nauwgezet te waken tegen infectie en bacteriegroei moet het voortouw nemen op een werkplek waar reinheid van levensbelang is.

Maar hoe zit het met comfort? Met cleanroom-toetsenborden kun je vastzitten tussen een rots en een harde plek - hameren op een plat, oncomfortabel oppervlak of zorgen maken over kiemen die in de gaten rond de toetsen op de loer liggen.

We hebben een oplossing gevonden - een toetsenbord met een verzegeld siliciummembraan over het hoofdveld, dat zo bevredigend aanvoelt om te gebruiken dat je jezelf zult proberen te verantwoorden om er een te kopen voor je thuiscomputer.

De AK-C7000 is een hygiënetoetsenbord van topniveau. Het biedt alle bescherming tegen infecties en minimaliseert het risico dat u nodig hebt, maar het voelt als een echt toetsenbord. De toetsen reizen op dezelfde manier als een laptop. Het naadloze siliciummembraan beschermt tegen kruisbesmetting, kiemoverdracht en de vorming van bacteriële biofilms, terwijl het ook ongelooflijk prettig in gebruik is.

Om een ​​toetsenbord goed te laten voelen, moeten de toetsen slaan. Waterdichte toetsenborden met een volledig vlak oppervlak kunnen gemakkelijk schoon te maken zijn, maar zonder de feedback van de toetsen valt op, kan het gebruik ervan oncomfortabel en frustrerend zijn.

Maar als de toetsen diepte hebben, leidt dat tot hiaten - en gaten betekenen ziektekiemen. Een optie is om een ​​toetsenbord met waterbescherming te gebruiken - dat lijkt op een gewoon toetsenbord, maar dat met een ontsmettingsmiddel kan worden gereinigd.

Er is echter een nadeel. Het toetsenbord kan druppelen of de vloeistof lekken, wat bacteriële biofilms kan vormen - de perfecte omgeving voor bacteriën om te groeien. Het toetsenbord wassen kan dingen erger maken, door verborgen bacteriën naar de oppervlakte te spoelen.

De ActiveKey kan grondig worden schoongeveegd en gedesinfecteerd, en het is eenvoudig om de toetsen uit te schakelen om dit te doen door slechts twee toetsen in te drukken. De geïntegreerde, waterdichte afdichting van de toetsen betekent dat reinigingsvloeistof zich niet in spleten verzamelt.

Kortom, het is de perfecte pasvorm in ziekenhuizen, laboratoria, cleanrooms, voedselproducenten en industriële omgevingen - overal waar hygiëne van cruciaal belang is.

Het heeft ook een optioneel verlichte toetsveld voor gebruik bij weinig licht - een ander kenmerk dat bijdraagt ​​aan het gebruiksgemak in slecht verlichte of nachtelijke omgevingen.

Neem voor meer informatie over de ActiveKey en medische toetsenborden contact met ons op via Nexus op 01524 770 777.

Het bereik van ActivKey hier:

http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/ACTIVE%20KEY